Toen ik het liedje “Sunny” hoorde wist ik direct dat ik daar iets mee wilde doen. Vooral om deze specifieke zinnen.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet: Sinds ik Human Design ken, is mijn kijk op veel dingen veranderd, veel lichter en gemakkelijker geworden.

Sunny, thank you for the love you brought my way: Sinds ik HD ken, voel ik veel meer liefde voor het geheel van wie ik ben en andere mensen zijn. Ook liefde voor de “minder makkelijke kanten”. Acceptatie en waardering ipv verzet of twijfel.

Sunny, thank you for the truth you let me see: Sinds ik HD ken, krijg ik steeds meer zicht op wie ik werkelijk ben, ipv alle verhalen die ik tijdens mijn leven gemaakt heb over mijzelf. Ik ben niet het stille muurbloempje, ik kan heerlijk losgaan, als ik maar in een omgeving ben en bij mensen ben waar ik mij goed bij voel. Veel praten in gezelschap is niet de norm, het is oke om ook niet te praten.

Sunny, thank you for the facts from A to C: HD dank je wel voor alle feiten over mijzelf, zowel de SUPER POWERS als de tegenstrijdigheden en de worstelingen.

De SUPER POWER: gedreven zijn, dingen willen en enorm veel werk verzetten als er een JA is.

Tegenstrijdigheden: behoefte aan sociaal contact en mijn netwerk en hermit, kluizenaar of alleen tijd echt nodig hebben.

Worstelingen: de emotionele waves, vooral de lows. Ipv tegen verzetten, bewust voelen, leren welke keuzes wel en niet bij mij passen en creatief bezig zijn.

Ik ben blij dat ik steeds meer en meer over mijzelf te weten kom en de stemmetjes van mijzelf en anderen aan de kant kan leggen omdat ik nu weet wie ik echt ben, wat voor mij werkt en goed is.

Is het leven daardoor probleemloos? Absoluut niet, maar wel een stuk simpeler omdat je weet hoe en veel gemakkelijker kan ontdekken wat wel en niet voor jou werkt, ook in weerbarstige tijden 🙂

Is Human Design dan alleen maar mooi? Ja en nee. Ja omdat het het leven echt wat gemakkelijker maakt en je meer dingen doet die echt bij jou passen. Nee omdat je je veel bewuster wordt van wat er zich in je lichaam speelt. Gevoelens die je eigenlijk niet wil voelen, maar wel goed zijn om te voelen. Of weerstand om iets te doen, wat wel goed voor je is.

Bijvoorbeeld: Ik heb een emotionele autoriteit. Dat betekent dat ik naast pieken van JOY ook echt LOWS ervaar. Die lows voelde ik vroeger niet bewust. Zij waren er wel, maar ik negeerde die. Lekker makkelijk. Leerde ik er wat van? Nee. Nu voel ik de lows wel en geven mij nieuwe inzichten waar ik heel dankbaar voor ben. Is een low fijn? Nee. Is het leven alleen maar mooi en fijn? Ook nee.

Dus ja, HD is eigenlijk alleen maar mooi, maar je moet er ook voor door shit.

Heb jij al zicht op wat HD jou brengt? Ik ben benieuwd.

Wil je een stap verder komen in jouw HD reis, maar weet je niet waar te beginnen? Ik help je daar graag mee.

Ik wens je een fijne HD reis toe