Meer energie, een fijner gevoel, minder klachten en een fitter lijf.

Krijg jij voldoende omega 3 binnen via je voeding of suppletie? Lukt het jou om 4-6x per week vette vis te eten? Deze hoeveelheid is voor de meeste mensen nodig om voldoende omega 3 vetzuren binnen te krijgen. Gebruik jij omega 3 van goede kwaliteit waar je lichaam gezonder van wordt? Of vetzuren van slechte kwaliteit die juist slecht voor je lichaam is?

Waarom?

Omega 3 vetzuren zijn essentiële vetzuren. Dit zijn vetzuren die ons lichaam niet zelf kunnen maken en wel nodig zijn voor een goed functionerend lichaam. Daarom hebben we essentiële vetzuren als omega 3 hard nodig. Zonder deze vetzuren functioneren onze cellen minder goed, met mogelijke gezondheidsklachten als gevolg. Met een goede vetzuurbalans merk je:

  • Meer energie
  • Betere slaap
  • Sterker immuunsysteem
  • Betere concentratie
  • Gezonder
  • Betere sportprestaties

Ben jij al langere tijd opzoek naar een goed omega 3 supplement, maar kan door de bomen het bos niet meer zien? Of slik je al langere tijd een supplement en twijfel je wel of het de juiste kwaliteit is?

Waarom omega 3 suppletie?

Omdat het helpt ontstekingen in je lichaam te stoppen en de celmembranen van je cellen gezonder te maken waardoor voedingsstoffen beter opgenomen kunnen worden. Best zonde toch als je bewust voor suppletie kiest, maar je minder opneemt en het effect dus minder is. Denk je net lekker bezig te zijn……en beland het vooral in de wc-pot…..

Langdurig aanwezige ontstekingen zorgen voor vele (alledaagse) klachten die vaak aan ouderdom toegeschreven worden en bepaalde chronische ziekten. Maar ook een gebrek aan bepaalde voedingsstoffen in cellen zorgen voor klachten.

Met omega 3 kan jij zelf weer de regie in handen nemen en kiezen voor gezondheid.