Super tof om je hier te zien 🙂 Hier vraag jij je persoonlijke Human Design SUPER POWERS aan. Door hieronder de benodigde gegevens in te vullen, ontvang jij binnen 72 uur je persoonlijke e-mail inclusief je persoonlijke Human Design chart en een video afgestemd op de basis van jouw design 🙂

Ken je Human Design al? In het kort: Human Design is een soort blauwdruk, handleiding of gebruiksaanwijzing van jezelf. HD laat je o.a. zien wie jij in essentie bent, welke kwaliteiten en talenten jij hebt, waar je gemakkelijk door anderen te beïnvloeden bent en hoe jij het beste keuzes maakt, zodat ook jij meer als je ware zelf krachtiger in het leven kan staan. Het geeft je tools om jezelf beter te leren kennen. Hier vertel ik je er meer over.

Wat krijg je bij de SUPER POWERS video? Een video over de basis van jouw Human Design en de mogelijkheid om na 1 week een gratis online 1 op 1 sessie aan te vragen.

Om de tips voor jou persoonlijk te maken heb ik je Human Design chart nodig. Vul daarom hieronder de benodigde gegevens in. Als jij 1 van de geboortegegevens niet weet, kijk dan deze video om te zien wat de mogelijkheden zijn. Kom je er nog niet uit, stuur mij dan een mail. Als je de gegevens hebt ingevuld, dan ontvang je binnen 72 uur jouw persoonlijke SUPER POWERS video.

LET OP! Vul bij de geboortedatum eerst de dag in en daarna de maand. Dus als jij geboren bent op 10 februari, vul dan 10-02-19xx in. Als je de dag en maand omdraait, krijg je het design van iemand die geboren is op 2 oktober en dan krijg jij de verkeerde video.

Wil je alvast aan de slag? Volg mij via gezond_gesprek op IG voor tips en praktische toepassingen.

Tot zo ver,

Ik kijk uit naar het versturen van je persoonlijke video.

Liefs van Gallieth