Voor mij zijn gezondheid en Human Design belangrijke onderdelen van mijn leven. Beiden zorgen ervoor dat ik kan doen wat goed bij mij past en wat ik leuk vind. HD omdat het mij laat voelen wat bij mij past en gezondheid omdat het mij energie en zin voor het NU geeft en kracht en vitaliteit voor de toekomst.

Dat gun ik iedereen. Ik zie zo veel onnodige zieken, klachten, geen zin hebben en vermoeidheid om mij heen. Mensen maken onbewuste keuzes waarmee zij hun eigen gezondheid en energie in de weg zitten. Zij belemmeren zichzelf zonder dat te weten en dat vind ik zonde.

Heb jij:

 • Lichamelijk en fysieke klachten die je belemmeren te doen wat jij het liefste doet?
 • Klachten die eigenlijk alleen maar toenemen? Denk hierbij aan meer vermoeidheid, stijve spieren bij het wakker worden, slechte concentratie, na de maaltijd snel trek of trek in zoet, huidklachten, ADHD, last van de overgang enz? Ik noem hier bewust van alles, omdat bij al deze klachten gezondere keuzes je helpen de klachten te verlichten of weg te nemen.
 • Er genoeg van dat jij steeds verkeerde keuzes maakt waar je achteraf spijt van hebt?
 • Genoeg van die klachten, maar weet je niet wat jij kan doen om de klachten te verminderen?

Helpen de gezondere gewoontes je nog niet echt?

Terwijl je daar stiekem wel op hoopte?

Ondanks dat je al meerdere dingen geprobeerd hebt, nemen je klachten niet af, nemen die, als je eerlijk naar jezelf bent, alleen maar toe. Bij anderen hielp dat ene wel, waarom bij jou nou niet? Je had je toch goed voorbereid en je er ook, meestal, aan gehouden hebt?

Je hebt al jaren last van die klachten en meerdere dingen geprobeerd, maar het lukt je maar niet om de klachten te verminderen. Mensen zeggen tegen je “Dat hoort nou eenmaal bij het leven, accepteer het maar”. Zij hebben makkelijk praten, want zij hebben geen last van jouw klachten. Toen je een vriendin hoorde vertellen over wat zij doet om zich beter te voelen klonk het zo makkelijk. Ondanks dat je goed hebt uitgezocht wat je moet doen en hoe, merk je alweer geen resultaat. Waarom lukt het jou niet?

Eigenlijk is de vraag: “Wat is de oorzaak, van de oorzaak, van de oorzaak van je klachten?”

Pas als je die weet, kan je echt iets doen aan de klachten die jij hebt. Als je de oorzaak niet weet is het meer gokken op hoop van zegen dat het jou helpt je beter te voelen. Zie het als een huis met scheuren in de muur. Je kan die scheuren wel opvullen en egaal maken, maar als de fundering rot is, blijven de scheuren terugkomen en erger worden.

Ik ga opzoek naar de echte oorzaak van je klachten, zodat ook jij passende acties kan doen. Al die dingen die je al veranderd hebt, werken niet voor jou en dat komt omdat je de klachten niet bij de bron hebt aangepakt. Dat strikte dieet dat je nu probeert vol te houden, is dat niet nodig. Je hoeft helemaal geen dingen te doen die niet bij jou passen. Fijn idee toch 🙂 Sterker nog. Hoe meer jij jezelf kan zijn en bij jezelf kan blijven, hoe beter te veranderingen voor je werken en de klachten aanpakken.

Sterker nog………als je aanpassingen doet aan je leven die bij jou passen, dan wordt het ook leuk om te experimenteren wat op welke manier voor jou werkt. Als je maar weet “hoe”, dan is het onmogelijke mogelijk. Ik ga je daarom laten zien wat de echte oorzaak van jouw klachten voor effect heeft op het ontstaan en in stand houden van die klachten en wat je kan doen om die klachten aan te pakken.

Hoe zou het voor je voelen als jij de regie over jouw gezondheid weer in eigen handen hebt? Ik geloof dat jij met mijn aanpak zicht krijgt op het ontstaan van jouw klachten en weet hoe je de klachten kan aanpakken.

De manier om jouw klachten aan te pakken voor slechts 197 euro

Wacht niet langer, start met het aanpakken van jouw klachten. Kennis en actie zijn de oplossing voor elke uitdaging met je gezondheid.

Dit krijg je en kan je verwachten:

 • Een intake waarbij de echte oorzaak van je klachten achterhaald wordt. Op basis van het door jou ingevulde intake formulier wordt er doorgevraagd tot de ECHTE oorzaak van de klachten boven tafel is en niet 1 of andere oppervlakkige oorzaak waardoor de echte bron kan blijven sudderen.
 • Inzicht waarom de klachten door de oorzaak ontstaan en blijven bestaan. Ook leer je waarom de gezondere keuzes de klachten aanpakken, waardoor je makkelijker kan kiezen voor de andere, gezondere keuzes.
 • Handvaten op basis van de echte oorzaak, zodat je gericht aan de slag kan en de oorzaak kan wegnemen waardoor je de klachten gericht kan aanpakken.
 • Handvaten op basis van wie jij bent, zodat je aan de slag gaat met acties die ook echt bij jou en jouw huidige situatie passen.
 • Een inkijk in jouw unieke Human Design, zodat jij beter begrijpt hoe jouw energie werkt. Inclusief opdrachten waarmee je jouw unieke energie kan toepassen.
 • Een (online) 1 op 1 sessie waarin we kijken naar de veranderingen die je hebt toegepast, de effecten hiervan en wat de volgende stappen voor jou zijn.

LET OP! Je kan ook kiezen voor de uitgebreidere versie, waarbij je in 1 jaar 10 sessies krijgt

Bij deze uitgebreide versie krijg je alles wat in Gezondheid en Human Design zit, plus als extra 9 sessies voor meer handvaten voor de oorzaken van jouw klachten, een stok achter de deur en verdieping van jouw Human Design.

Daarnaast krijg je ook nog:

 • De mogelijkheid om langer vragen te stellen. 12 maanden ipv 1 maand.
 • Krijg je meer concrete opdrachten die jou verder helpen gezonder te leven.
 • Lekkere, makkelijke en gezonde recepten.

Prijs van deze Gezondheid en Human Design Mastery is 997 euro.

Wat levert Gezondheid en Human Design je op? (Als je mijn tips echt volgt ;-))

Als jij aan de slag gaat met de handvatten bouw je een goede basis voor jouw gezondheid zodat je de klachten aanpakt. En dan ook nog eens gericht op de echte oorzaak van de klachten en aangepast ook jouw energie en jouw persoonlijke situatie. Na de intake en 1 sessie ga je naar huis met:

 • Inzicht in de oorzaak van jouw klachten en waarom die oorzaak of oorzaken de klachten veroorzaken en in standhouden. Je weet wat je kan doen om die oorzaak weg te nemen, zodat je grip krijgt op je gezondheid en de klachten kan aanpakken.
 • Zekerheid dat jij de juiste keuzes kan maken die voor jou passend zijn doordat je echt weet wat de invloed van jouw keuzes is. Je doet hierdoor niet zo maar wat, maar weet dat de acties die je doet je ook helpen.
 • Gezondere keuzes maken wordt leuker omdat je weet waar je op moet letten en hoe je kan compenseren op een ander moment. Ook kan je experimenteren met opties omdat je weet hoe jouw energie werkt en waarbij je op moet letten bij het maken van keuzes.

Voor wie is Gezondheid en Human Design?

 • Heb je last van chronische klachten die eerder erger worden dan afnemen?
 • Hoor je geregeld “Dat je er maar mee moet leren leven?” Terwijl jij daar echt geen zin in hebt en er ook van overtuigd bent dat er wel iets aan die vervelende klachten te doen is?
 • Heb jij al meerdere dingen geprobeerd om gezonder te leven, maar heeft het amper, tijdelijk of geen effect? Weet je niet meer wat je kan doen?
 • Weet jij ook zeker dat er 1 of meerdere oorzaken zijn die jouw klachten in stand houden, maar krijg je maar geen zicht op die oorzaken?
 • Voor mensen die interesse hebben in Human Design.
 • Als je graag de handen uit de mouwen wil steken voor jezelf en je eigen ontwikkeling.
 • Voor mensen die het zat zijn dat zij zelf en hun gezondheid op de zoveelste plaats komen ipv nr 1!!
 • Ondanks dat je het spannend vindt om je leven te veranderen, wil je wel heel graag die slag maken.