Gezond Gesprek: gezondheid, zelfontwikkeling en een fijner leven

Voor mensen die hun gezondheid in eigen hand willen

Ik leer je slim, simpel en doeltreffend je klachten aan te pakken, passend bij jou

Worstel jij ook al jaren met je gezondheid? Weet je al langere tijd dat je eigenlijk iets zou moeten veranderen in je leven waardoor je gezondheid meer prioriteit krijgt en jij je eindelijk weer energieker en fijner voelt? Jij eindelijk weer alles kan doen wat JIJ wil doen?

Er is zo veel dat je kan doen om gezonder te leven dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Alles tegelijk veranderen kan niet, maar je wil wel stappen maken. Wist je maar waar te beginnen……

Start met het bouwen van jouw gezondheid

Gezondheid is in mijn ogen een groot goed, waarmee de meeste mensen geboren worden. Door invloeden van buitenaf wordt die gezondheid langzaamaan afgebroken. Hier merk je in het begin niks van, of eigenlijk, amper wat van, want veel signalen die duiden op een verstoring worden niet herkend of erkend. En als je die signalen wel herken, dan weet je niet wat te doen of laat je je afleiden door wat anderen vinden of denken.

Door die verstoring van gezonde biologische processen worden bepaalde keuzes de makkelijke keuzes en laten dit nou net de ongezonde keuzes zijn die de biologische processen nog meer ontregelen. Probeer dan maar eens zelf uit die negatieve spiraal te komen. Door de oorzaak van de oorzaak van de klachten aan te pakken, bouw je aan een goede basis voor jouw gezondheid.

Daarnaast is het fijn als de gezondheidsklachten aangepakt kunnen worden met methodes die bij jou passen, want iedereen is uniek.

Wil jij je gezondheid slim, simpel en doeltreffend verbeteren zodat jij de klachten kan aanpakken?

Dan heb ik onderstaande mogelijkheden:

Gezondheid en Human Design

Wil jij gezonder gaan leven zodat jij ook meer grip krijgt op de klachten? Weet je alleen helemaal nog niet hoe je dat doeltreffend moet doen? Of heb je meerdere pogingen gedaan om die klachten te verminderen maar lukt dit niet? Wil je graag leren wat bij jou de oorzaak van je klachten is en wat je kan doen om grip te krijgen op je gezondheid aangepast aan jouw persoon en situatie? Dan is de basis Gezondheid en Human Design voor jou.

Gezondheid en Human Design Mastery

Ben je je gezondheidsklachten echt meer dan zat en wil je nu eindelijk eens grip op je gezondheid hebben? Ben je bereid om naar jezelf te kijken en buiten jouw comfortzone te stappen? Heb je eigenlijk wel zin om meer over jezelf te leren en te begrijpen waarom je bepaalde keuzes maakt? Wil jij leren om zelf te beoordelen of een keuze bijdraagt aan jouw gezondheid of juist aan je klachten? Als dit jou aanspreekt, dan is Gezondheid en Human Design Mastery voor jou!

Losse producten

Ben je niet opzoek naar een compleet pakket, maar zoek je specifiek iets om je leven en gezondheid te verbeteren?

Human Design basis en gezondheid sessie

Ben je al iets bekend met Human Design en heb je weinig gezondheidsklachten waar je iets aan wil doen, maar wil je graag weten hoe Human Design je gezondheid kan ondersteunen, dan is een Human Design en gezondheid 1 op 1 sessie voor jou.

Omega 3

Wil jij graag iets aan jouw gezondheid doen, weet je dat je amper tot geen vette vis eet en wil je omega 3 suppletie gebruiken, maar weet je niet welke omega 3 voor jou geschikt is? Of gebruik jij al omega 3 maar weet je dat er veel producten zijn die niet goed werken? Dan is een omega 3 gesprek voor jou. Hierin leg ik je uit waar je op moet letten als je wil beginnen met omega 3.

Lekkere, simpele en gezonde recepten

Wil jij al langere tijd gezonder koken met meer groenten? Ben jij die grote hoeveelheden gekookte groenten zat, maar wil je wel meer groenten binnenkrijgen? Vind jij het een rot klus om elke keer weer gerechten te bedenken of uit te zoeken? Zou je ook in je ontbijt en lunch vaker groenten willen eten? Dan helpt Jouwweekmenu van GezondGesprek jou.

Wil jij nu al met mij in gesprek gaan over jouw gezondheid?

Lang leve bladblazers oid in een park……

Hoop je snel te zien 🙂

Liefs van Gallieth