Herken je dit?

 1. Je vraagt je af waarom jij bepaalde dingen anders doet dan anderen, waarom dat zo is en hoe jij hiermee om kan gaan?
 2. Het gevoel niet meer te weten wie je nou echt bent, wat van jou is en wat van een ander?
 3. Dat je echt niet weet welke signalen jij van jezelf mag volgen.
 4. Dat je niet weet hoe jij het beste keuzes kan maken? Je doet lang over beslissen of iets voor jou is of achteraf heb je spijt van de keuze.
 5. Jij hebt het gevoel dat je dingen doet die niet meer bij jou passen.

Hoe zou het voor jou zijn als

 1. Jij inzicht krijgt in waarom jij dingen anders doet en deze eigenschappen mag omarmen.
 2. Jij weet wie jij in de kern bent en wat jij onderweg allemaal geleerd/aangenomen hebt.
 3. Jij weet welke signalen van jouw lichaam jij mag volgen.
 4. Jij weet hoe jij het beste keuzes kan maken waar jij van weet dat die bij jou passen?
 5. Je zicht hebt op jouw grootste overtuigingen zodat je die los kan laten?

Dat is mogelijk met Human Design

Je kan kiezen uit de volgende opties:

 1. Een persoonlijke HD video waarin je de basis van jouw design uitgelegd krijgt. Als je een specifieke vraag hebt, wordt die hierin meegenomen. De video kan je zo vaak terugkijken als je zelf wil en mag je houden. Voor een aantal leden in de van Burn-out naar groei community was de insteek hoe om te gaan met stress en emoties, zodat zij meer inzicht en grip krijgen op hun eigen herstel. Maar andere vragen kunnen uiteraard ook.
 2. Een e-boek die je zelf kan printen of digitaal kan bekijken. Ook hierin komt de oh zo belangrijke basis van Human Design aan bod. Je kan bij de aanvraag een specifieke vraag stellen die meegenomen wordt in jouw persoonlijke e-boek.
 3. Een 1-op-1 gesprek waarbij je naast de basis van je design en een specifieke vraag ook vragen in het moment kan stellen. De exacte invulling wordt bepaald nav jouw vraag. Dit kan bijvoorbeeld meer handvatten en opdrachten zijn om met jouw strategie en autoriteit aan de slag te gaan. Of meer inzicht in de invloed die de centers op jouw hebben.
 4. Een traject waarin je verder gaat dan de basis, je nog meer te weten komt over jezelf en praktische handvatten krijgt om ook na de sessie aan de slag gaan. Daarnaast gaan we aan de slag met deconditioneren zodat je echt los kan laten wat niet meer voor jou is.
 5. NIEUW! Samenwerking met Merel: Human Design gecombineerd met hypnose. 1 HD sessie bij mij en meerdere sessies bij Merel waarna jij een persoonlijke meditatie krijgt op jouw hulpvraag.

Hierna:

 1. Weet jij hoe je in elkaar zit, waarom jij dingen anders doet dan anderen en hoe je deze mooie eigenschappen kan omarmen.
 2. Weet je hoe jij conditioneringen en overtuigingen van anderen kan herkennen en jouw zelf hierin terugvindt.
 3. Weet jij welke stemmen jij in jouw lichaam mag volgen en hoe je hiermee oefent.
 4. Weet jij hoe jij het beste keuzes maakt en hoe je hiermee oefent.
 5. Kan je die dingen loslaten die je het meeste dwarszitten.

Wat is het verschil tussen de 4 opties?

Eigenlijk is het verschil dat je bij de 1-op-1 (zowel 1 sessie als het traject) zelf kan reageren en vragen kan stellen zodat het nog duidelijker en persoonlijker voor je wordt. De HD video en het e-boek krijg je binnen 7 dagen in je mailbox. De 1-op-1 HD is via Zoom en duurt 60 minuten.

Het traject geeft je de mogelijkheid om tussen sessies in vragen te stellen waardoor je actiever aan de slag gaat. Daarnaast krijg je meer praktische opdrachten omdat je dieper in je design duikt en je gat met beperkende overtuigingen aan de slag. Het traject bestaat uit 3 sessies van elk 1 60-90 minuten, via Zoom.

Via de knop kom je bij een formulier dat je in kan vullen, daarna neem ik contact met je op.

Is dit waar jij naar verlangt? Voor alle opties geldt dat het een mooie investering in jezelf is waar jij de rest van je leven de vruchten van plukt.

Jouw investering is

 1. Persoonlijke HD video € 60,
 2. Het e-boek € 75,
 3. Gesprek 1-op-1 € 90,
 4. Het traject € 350.
 5. Hypnose en Human Design: kosten op aanvraag.

Wat Human Design bij gebracht heeft

Human Design heeft mij heel veel herkenning, inzichten, acceptatie, maar ook tools in handen gegeven. Eigenlijk leer ik mijzelf, wie ik in essentie ben, pas echt kennen door HD. Het is een soort blauwdruk of handleiding van jezelf. En natuurlijk ben ik ook gevormd door mijn omgeving, opvoeding, school, maatschappij enz, alleen kom je dan vooral terecht in opvattingen van anderen. Opvattingen die niet voor jou gelden of niet goed voor jou zijn. Voor mij is HD echt een vrijbrief om heerlijk mijzelf te mogen zijn 🙂

Hierdoor kan ik gemakkelijker keuzes maken die goed zijn voor mij en bij mij passen. Omdat HD zo veel omvat is het een proces van jaren. Hoe groots en benauwend dat eerst voelde, geeft dat nu rust. Rust omdat ik weet dat ik het op mijn eigen tempo kan doen, ding voor ding uitzoeken, ontdekken, ervaren en experimenteren. Ik ontdek steeds meer en meer van mijzelf en dat voelt heel goed.

Veel gestelde vragen

 1. Waarom bied jij meerdere opties aan? De meeste HD mensen hebben een minder gevarieerd aanbod. Hoe weet ik nou wat het beste werkt?
  Ik merk zelf dat mensen andere behoeften hebben en een andere vorm fijn vinden. Waar ik het heel fijn vind om terug te lezen en met anderen er over te kletsen, vind ik het minder fijn om naar een video te turen. Terwijl ik juist in mijn community gemerkt heb dat zij de korte video’s heel fijn vinden.
 2. Waar kan je Human Design allemaal voor inzetten?
  Dat kan op heel veel gebieden. Eigenlijk is de basis voor iedereen op elk gebied te gebruiken. Het is echte een handleiding hoe je op het leven kan reageren en beslissingen kan nemen, op alle gebieden.
 3. Hoe lang blijft het materiaal beschikbaar?
  Al het materiaal, dus ook de video blijft beschikbaar zolang jij het bewaart.
 4. Ik ken Human Design eigenlijk nog niet. Wat raad je mij dan aan?
  Ook hiervoor geldt dat het afhankelijk is van wat jij zelf fijn vindt. De persoonlijke HD video is echt geschikt als je nog weinig van HD kent en weinig concentratie hebt. Het e-boek is uitgebreider. Een 1-op1 sessie is echt voor als je van jezelf weet dat je het fijn vindt om vragen in het moment te stellen en graag luistert. Het traject is fijn als je ook actief aan de slag wil gaan en iemand hebt die je daarbij helpt.