Hoe ziet jouw avond eruit? Doe jij de dingen die je graag wilt doen of roept de bank jou en plof jij uitgeteld op de bank?

Nog geen 2 jaar terug was mijn avond zo. Of eigenlijk, was ik blij als ik nog even op de bank kon neerploffen ipv direct naar bed te gaan. Als de kinderen op bed lagen was ik blij dat ik de bank nog haalde. Om later alsnog doodmoe mijn bed in te gaan.

Nu heb ik voldoende energie om te kiezen wat ik ‘s avonds doe 🙂 Samen een kop thee drinken en over van alles en nog wat kletsen. Of juist samen, of alleen, iets anders te doen. Sinds ik bewust mijn energie op bouw voel ik deze ook terugkomen en kan ik weer de dingen doen die ik leuk vind. Vorige week besefte ik mij dit en maakte deze foto.

Sinds een aantal weken verzorgt manlief Bas Masteling online mobiliteit sessies voor de dames van Cycle Capital. Bas is als fysiotherapeut van MFSC betrokken bij dit team. Door mijn hernieuwde energie kan hij dit nieuwe avontuur aangaan. Het voelt zo goed om hem hierbij te kunnen ondersteunen door met hem mee te doen, zijn thee te brengen en er gewoon bij te zijn ipv uitgeteld op de bank of in bed te liggen.

Is bankhangen voor jou een must of een keuze?