Zo nu en dan sta ik stil bij de mooie momenten van het leven. Nu is dat voor mij dat ik plezier in mijn werk gevonden heb en dat deze manier van werken goed past in mijn huidige leven. 1 van die mooie werkmomenten is het afronden van een traject met een tevreden klant. Een aantal maanden terug sprak iemand mij bij het hek bij het schoolplein mij aan of ik haar kon helpen, zij was zo moe. In ons gesprek daarna kwam sporten aan de orde. “Maar sporten? Ik moet daar niet aan denken! Daar ben ik veel te moe voor. Ik twijfel of ik dat ooit weer zal kunnen.” Toch gingen wij samen aan de slag.

Omdat zij van de goede resultaten gehoord had van een vriendig, is zij toch begonnen. In het begin vooral vallen en opstaan, haar weg vinden met haar nieuwe voornemens en veel vragen stellen. Vragen die zij onderweg tegen kwam. Na een aantal weken begon zij zich beduidend beter te voelen en is zij gestart met sporten. Hierna ging zij met sprongen vooruit. De laatste keer dat wij elkaar spraken had zij haar draai gevonden en voelde zich stukken beter en energieker 🙂

Een aantal weken terug kreeg ik een e-mail van haar dat zij zo blij is met de tools die zij geleerd heeft en het idee heeft dat zij nu zelf de regie over haar energie heeft. Een mooier compliment kon zij mij niet geven.

Wil jij ook weer energiek in het leven staan en zelf de regie over jouw eigen energie hebben? Twijfel jij of jij ooit weer meer dan een stukje kan fietsen? Boek dan nu een gratis sessie, dan krijg jij een aantal tips waar jij direct mee aan de slag kan.